Bekijk onze vacatures 👇

THINK PURE, TASTE MORE

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Wat hebben wij jou te bieden?

Maaltijdcheques

hospitalisatieverz.

Fietsleasing

Ons DNA 🧬

Goesting & Fun

Bij ons staat open communicatie, respect en samenwerking hoog in het vaandel. We moedigen onze medewerkers aan om ideeën en feedback te delen, zodat er ruimte is voor groei en verbetering op alle niveaus. Hiermee streven we ernaar om een team te bouwen waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. En een goede portie humor werkt altijd!

Goesting & Fun

Healthy cultuur

Een wekelijkse gratis fruitmand, teamactiviteiten, een waterfontein. Zo creëren we in ons bedrijf een gezonde en positieve bedrijfscultuur waarin het welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers centraal staan. We geloven dat een gezonde bedrijfscultuur bijdraagt aan het creëren van een prettige werkomgeving!

Healthy cultuur

Oprechte waardering

Door te investeren in training en ontwikkeling, streven we ernaar om een cultuur van groei en continue verbetering te bevorderen. We erkennen en belonen prestaties, stimuleren autonomie en creativiteit, en streven ernaar om een omgeving te creëren waarin iedereen het beste van zichzelf kan geven.

Oprechte waardering
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?