Procesoperator m/v (2 ploegen) - groei naar back-up chef

in Oostende

;

Puur vakmanschap in alles wat we doen

Als je al meer dan 70 jaar in deze branche zit, komt vakmanschap vanzelf. Bij Morubel zijn we er trots op dat we een echte meester zijn in de verwerking van zeevruchten.

Morubel werd opgericht in 1954 en is gevestigd in de Belgische kuststad Oostende. Aanvankelijk zoutte en gedroogde het bedrijf vis voor export naar Afrika. Vandaar de naam Morubel: 'la Morue belge'.

In de jaren '70 gooide Morubel het roer om, omdat de EU quota oplegde en de vis minder overvloedig werd. De bestaande zout- en drooginstallaties werden vervangen door state-of-the-art koel- en vriesapparatuur.

Sinds de jaren '80 is garnalen steeds meer onze kernactiviteit geworden en werd duidelijk dat er grote investeringen nodig waren in moderne verwerkingstechnieken en machines.

De huidige productiefaciliteit werd gebouwd in 1993, met een volledige scheiding tussen low- en high-care zones en de implementatie van zeer strikte hygiënische procedures. Morubel was de eerste in de sector die ISO 9002 behaalde.

https://www.cooke-europe.com

Procesoperator m/v (2 ploegen) - voeding productie

In de productiezalen van Morubel draait alles om ritme, precisie en samenwerking. Jij houdt de lijnen strak gespannen en het team gemotiveerd. Je bent niet zomaar een schakel in het proces – jij bent degene die mee het verschil maakt. En dat verschil gaat verder: na een grondige opleiding groei je door tot back-up chef. Wanneer de chef afwezig is, sta jij paraat om de leiding te nemen en het overzicht te bewaren.

Wat doe je precies?

  • Je stelt de productielijnen in, controleert parameters en zorgt dat alles vlot draait.

  • Je volgt het volledige productieproces op: van temperaturen en kwaliteit tot tempo en hygiëne.

  • Je coacht en stuurt een team van 4 à 5 arbeiders aan.

  • Je werkt nauw samen met labo, supervisors en techniekers.

  • Je wordt betrokken bij opleiding, verbeteringsprojecten en procesanalyses.

  • Je bent de rechterhand van de productiesupervisor – en groeit op termijn door tot back-up chef.

Wat breng je mee?

  • Minstens 2 jaar ervaring als voedingsoperator of teamleader in een productieomgeving.

  • Technisch of wetenschappelijk secundair onderwijs.

  • Zin voor verantwoordelijkheid, planmatig inzicht en sterke communicatie.

  • Een coachende aanpak en oog voor veiligheid en kwaliteit.

Wat krijg je van ons?

🌱 Groei, begeleiding én vertrouwen. Bij Cooke Europe | Morubel in Oostende geloven we in de kracht van mensen die willen bijleren én willen doorgroeien. Jij start als operator, maar met de juiste inzet evolueer je op middenlange termijn naar een leidinggevende functie.

  • Een fulltime job in een tweeploegenstelsel met duidelijke groeikansen.

  • Een trapsgewijs opleidings- en loontraject tot volwaardig zaalverantwoordelijke én back-up chef.

  • Marktconform loonpakket met ploegpremie, maaltijdcheques en DKV hospitalisatieverzekering.

  • Een sterk team, ruimte voor ontwikkeling en een toonaangevend bedrijf in seafood.

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?